10 J

Tenen por, en Duran i en Montilla.

Tenen por, avui, en Guerra i la Chacón.

Que el dia 10 de Juny del 2010, ens uneixi un crit nou i esperançador. Que se senti ben fort i s’alviri per fi, la llibertat que tan pacientment, en la foscor i contra tot, han alentat els nostres avantpassats.

Estem a punt de recollir el fruit de tot plegat.

Diumenge hi hem de ser tots i hem de cridar ben fort, tots junts, amb la força que ens dona la veritat de la justícia:

Independència.

Som-hi

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: 10 J

  1. Albert diu:

    Més que por, es troben descol·locats. Saben que l’autonomisme toca el seu final i estan preocupats per la seva ocupació.

  2. Albert, l’encertes, els politicastres que ara tenim a Catalunya pateixen per la poltrona:

    No se si coneixes el pecat dels espies de la Torà (s’explica al Llibre dels Nombres, capítols 13 a 15); Moisès envia 12 espies a inspeccionar la Terra Promesa. En tornar del tour, 10 dels exploradors donen una visió derrotista i negativa. L’Etern condemna aleshores al Poble d’Israel a vagar pel desert 38 anys més, fins que morin tots es israelites de més de 20 anys, excepte els 2 espies que donen un bon report sobre la Terra de Canaan. Diuen ens Savis d’Israel que ELS EXPLORADORS, QUE EREN LÍDERS DE LES TRIBUS, VAN DONAR UN MAL REPORT DE LA TERRA PROMESA PERQUE NO VOLIEN PERDRE LA POSICIÓ DE LIDERATGE QUE TENIEN AL DESERT.

Els comentaris estan tancats.